با وجود خواص گوارشی تمر هندی خوردن آن در اشخاصی که ریه و طحال ضعیف دارند توصیه نمی شود.

به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران خوردن تمرهندی به دلیل طبیعت سرد آن باعث پایین آمدن تب می شود و به هضم غذا نیز کمک می کند.

این میوه برای رفع تشنگی مفید است و تهوع را برطرف می کند؛ همچنین تمرهندی اشتها آور و خنک کننده بدن است.

بهترین طریقه استفاده از تمرهندی این است که این ماده را در آب خیس، سپس آن را صاف کرده و با نبات مصرف شود.

گفتنی است تمرهندی درختی است بلند که منشأ آن از هند و آفریقای شمالی بوده ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد.

www.baghbani87.ir

منبع خبر : خبرگزاري دانشجويان ايران - علوم پزشکي تهران