انگور در پیشگیری از خطرات تهدید کننده قلب موثر است.

به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی، محققان مرکز قلب و عروق دانشگاه میشیگان از احتمال تاثیر انگور در پیشگیری از خطرات تهدید کننده قلب خبر دادند. این محققان در تحقیق خود به بررسی تاثیرات انواع انگورهای سبز، قرمز و سیاه در قالب برنامه غذایی موش­های آزمایشگاهی پرداختند.

پس از 18 هفته، موش­هایی که غذای غنی از انگور دریافت کرده بودند با کاهش فشار خون، انجام بهتر کار قلب و کاهش علایم آسیب ماهیچه­ها در قیاس با موش­هایی که همانند آن­ها غذای پر نمک اما بدون انگور دریافت کرده بودند، مواجه شدند.

سلول­های قلب مانند دیگر سلول­های بدن یک پروتئین آنتی اکسیدان به نام گلوتاتیون (Glutathione) می سازند که یکی از نخستین دفاع کنندگان بدن مقابل صدمات تنش اکسیدی است. فشار خون بالا سبب ایجاد تنش در قلب و کاهش میزان این پروتئین محافظ می­گردد. لیکن مصرف انگور به فعالیت ژن­های تنظیم کننده گلوتاتیون در قلب و افزایش سطح آن کمک می­کند.

محققان می­گویند این تحقیق از خواص برنامه غذایی غنی از انگور و نقش آن در کاهش عوامل خطر آفرین برای قلب خبر می­دهد. آن­ها در پاسخ این سئوال که آیا این تاثیرات در انسان هم دیده خواهد شد، می گویند: بایستی صبر کرد و نتیجه را دید.