انگور مانع آسیب دیدن قلب می شود
به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی، محققان مرکز قلب و عروق دانشگاه میشیگان از احتمال تاثیر انگور در پیشگیری از خطرات تهدید کننده قلب خبر دادند. این محققان در تحقیق خود به بررسی تاثیرات انواع انگورهای سبز، قرمز و سیاه در قالب برنامه غذایی موشهای آزمایشگاهی پرداختند.
پس از 18 هفته، موشهایی که غذای غنی از انگور دریافت کرده بودند با کاهش فشار خون، انجام بهتر کار قلب و کاهش علایم آسیب ماهیچهها در قیاس با موشهایی که همانند آنها غذای پر نمک اما بدون انگور دریافت کرده بودند، مواجه شدند.
سلولهای قلب مانند دیگر سلولهای بدن یک پروتئین آنتی اکسیدان به نام گلوتاتیون (Glutathione) می سازند که یکی از نخستین دفاع کنندگان بدن مقابل صدمات تنش اکسیدی است. فشار خون بالا سبب ایجاد تنش در قلب و کاهش میزان این پروتئین محافظ میگردد. لیکن مصرف انگور به فعالیت ژنهای تنظیم کننده گلوتاتیون در قلب و افزایش سطح آن کمک میکند.
محققان میگویند این تحقیق از خواص برنامه غذایی غنی از انگور و نقش آن در کاهش عوامل خطر آفرین برای قلب خبر میدهد. آنها در پاسخ این سئوال که آیا این تاثیرات در انسان هم دیده خواهد شد، می گویند: بایستی صبر کرد و نتیجه را دید.